fbpx

Seurusteluravintola Fredrik

Hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa – aina ilon kautta.

arrow-down

Kuka on Fredrik?

Niin, kuka hän oikein on? Fredrik on ainakin toistaiseksi suurelle yleisölle hieman mystinen hahmo. Kukaan ei tarkkaan tiedä, mistä hän on tänne saapunut tai mitkä hänen taustansa ovat. Siitä kuitenkin kaikki ovat yhtä mieltä, että Fredrik on ennen kaikkea hyvä tyyppi. Kujeileva herrasmies käyttäytyy aina vilpittömän kunnioittavasti kaikkia vieraitaan kohtaan. Fredrikin jo elämää nähneen ulkokuoren alle kätkeytyy nuorekas mieli. Fredrik ei ota elämää vakavasti, vaan elää varsin huoletonta elämää ja toivoo saman huolettomuuden tarttuvan myös muihin ihmisiin.

Minkälainen on Fredrikin seurustelubaari?

Fredrikin koti sijaitsee Turun Linnankadulla. Hän on muuttanut legendaarisen pankkisalin tyylikkääksi seurustelubaariksi, vanhaa arkkitehtuuria kunnioittaen.

Fredrik halusi tuoda Turkuun omaa veikeää luonnettaan kuvaavan paikan, jossa voi iloisesti kilistellä kuohuviinilaseja tai kallistella kolpakoita. Laatutietoisena kaverina hän on valikoinut vieraidensa iloksi tarjolle ensiluokkaisia juomasekoituksia sekä mallasjuomia.

Ja kun Fredrik järjestää juhlat, laittaa hän ämyreistä soimaan iloista rytmimusiikkia. Muun muassa funk-musiikki on löytänyt paikkansa hänen sydämestään. Toki vanhoja kotimaan klassikoitakin tiskijukan soittimesta löytyy vaikka millä mitalla.

Ystävällisenä ja tuttavallisena herrasmiehenä Fredrik lupaa myös henkilökuntansa toimivan omien tapojensa mukaisesti. Hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa – aina ilon kautta.

Fredrik toivottaa sinut tervetulleeksi kotiinsa osoitteeseen Linnankatu 18! Vieraita otetaan vastaan keskiviikosta lauantaihin aina työpäivän päättymisestä yöhön asti.

Mitä Fredrikin seurustelubaari tarjoaa sinulle?