Bar Fredrik & Yökerho Doris

Hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa – aina ilon kautta.

arrow-down

Kuka on Fredrik?

Niin, kuka hän oikein on? Fredrik on ainakin toistaiseksi suurelle yleisölle hieman mystinen hahmo. Kukaan ei tarkkaan tiedä, mistä hän on tänne saapunut tai mitkä hänen taustansa ovat. Siitä kuitenkin kaikki ovat yhtä mieltä, että Fredrik on ennen kaikkea hyvä tyyppi. Kujeileva herrasmies käyttäytyy aina vilpittömän kunnioittavasti kaikkia vieraitaan kohtaan. Fredrikin jo elämää nähneen ulkokuoren alle kätkeytyy nuorekas mieli. Fredrik ei ota elämää vakavasti, vaan elää varsin huoletonta elämää ja toivoo saman huolettomuuden tarttuvan myös muihin ihmisiin.

Minkälainen on Bar Fredrik?

Fredrikin koti sijaitsee Turun Linnankadulla. Hän on muuttanut legendaarisen pankkisalin tyylikkääksi seurustelubaariksi, vanhaa arkkitehtuuria kunnioittaen.

Fredrik halusi tuoda Turkuun omaa veikeää luonnettaan kuvaavan paikan, jossa voi iloisesti kilistellä kuohuviinilaseja tai kallistella kolpakoita. Laatutietoisena kaverina hän on valikoinut vieraidensa iloksi tarjolle ensiluokkaisia juomasekoituksia sekä mallasjuomia.

 

Ystävällisenä ja tuttavallisena herrasmiehenä Fredrik lupaa myös henkilökuntansa toimivan omien tapojensa mukaisesti. Hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa – aina ilon kautta.

Etsitkö paikkaa, jossa nauttia elämästä?

Fredrikiin astuttaessa mieli rentoutuu ja päivä paranee – ammattitaitoiset baarimestarimme tietävät juuri, miten hurmata makuaistisi. Juomavalikoimastamme löytyy kattavasti viinejä, oluita ja cocktaileja, jokaisen makuun ja jokaiseen tapahtumaan.

Vanha arvokas pankkisali on kuin tehty erilaisille kohtaamisille, niin rennoille afterworkeille, viini-illoille kuin viikonlopun livemusiikista nauttimiselle!

Musiikkimaailmamme liikkuu enimmäkseen kotimaisen musiikin parissa: legendaarisimmat hitit kuljettavat sinut iloisiin fiiliksiin. Joka viikonloppu lavallemme nousee myös live-esiintyjiä, tutustu tapahtumiimme täältä.

Fredrik toivottaa sinut tervetulleeksi kotiinsa osoitteeseen Linnankatu 18!
Vieraita otetaan vastaan torstaista lauantaihin aina työpäivän päättymisestä yöhön asti.

Varaa pöytä! Bar Fredrikiin ei minimiostoa.

(Pöytävaraukseen ei sisälly pääsylippu eikä narikka)

Ota yhteyttä lomakkeella, vastaamme mahdollisimman pian!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Haluan varata pöydän:
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Mitä Bar Fredrik tarjoaa sinulle?