Bar Fredrik & Yökerho Doris

Opiskelijoilla on parhaat bileet!

arrow-down

Opiskelijoilla on parhaat bileet!

Tiesitkö, että Bar Fredrikin ja Yökerho Doriksen tiloja voi varata arkisin opiskelijabileisiin? Järjestäkää kaupungin parhaat opiskelijabileet, joitan muistellaan vielä keinutuolissa! Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä henkilökuntaamme.

Bingo! Opiskelijoiden oma teemabingo

Järjestämme opiskelijoille suunnattuja teemabingoja Doriksessa. Seuraa somesta, milloin seuraava bingoilta järjestetään. Huimat palkinnot odottavat!

Omat karaokebileet opiskelijaporukalle?

Oletko aina haaveillut omista karaokebileistä? Meillä se on mahdollista!

Opiskelijoilla on mahdollisuus järjestää Fredrikin Karaoke omat karaokebileet. Käytössänne on Singa-sovelluksen kautta löytyvä Suomen suurin biisivalikoima.

Sitsit Fredrikissä - ilman tilavuokraa!

Bar Fredrik tarjoaa arvokkaat puitteet sitseille! Sitseillä lauletaan tietenkin juomalauluja, pidetään puheita ja tutustutaan muihin oman alan opiskelijoihin.

Bar Fredrikissä voitte järjestää sitsit upeassa miljöössä ilman tilavuokraa. Virallisen tilaisuuden jälkeen on mahdollista järjestää jatkobileet Doriksen ja Fredrikin Karaoken puolella

Opiskelijoille omat illanvietot Fredrikissä

Ohjelmaa jokaiseen makuun! Mikä näistä on sinun suosikkisi: tietovisa, musavisa, bingo, murhamysteeri-ilta, pizza ja lautapelit…?

Järjestämme Fredrikissä säännöllisesti opiskelijoille suunnattuja illanviettoja. Tervetuloa tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettämään aikaa yhdessä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä lomakkeella, vastaamme mahdollisimman pian!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kaupungin paras karaoke!